Sök produkt

KÖPA
SÄLJA
NYPRODUKTION
KOMMERSIELLT
OBJEKT TILL SALU
SPEKULANTREGISTER
SERVICELÄNKAR
KONTAKT

TILL STARTSIDA


HUR VI ARBETAR > SÄLJA > HUR VI ARBETAR

Hur går det till att sälja?
När du beslutat att ge uppdraget till oss gör vi först en noggrann genomgång av din bostad. Vi ger dig förslag på ett realistiskt försäljningspris, skapar en tidsplan och tillsammans kommer vi överens om hur visningar ska ske. Allmän visning för maximal exponering eller diskret för utvalda spekulanter, eller varför inte både och. Genom vår lokala specialisering får vi ofta förfrågningar om hus i området och vi går också alltid igenom dessa för att se om vi har något objekt som matchar.

Överlåtelseförsäkring
Vi kan hjälpa dig med att teckna en säljarförsäkring där du skyddar dig mot dolda fel och slipper på så vis framtida obehag.

Informationsinsamling
Vi samlar in ritningar, lagfartsuppgifter, servitutshandlingar, lånebild med mera från myndigheter och banker. Vi gör noggranna noteringar om bland annat objektets skick, material och eventuella åtgärder som behöver göras. Tillsammans med vackra foton på objektet bildar det innehållet i den försäljningsmapp som delas ut vid visning.

Marknadsföring
Vi ser till att kraftfullt marknadsföra ditt objekt i rätt kanaler till rätt grupper. Det gör vi via annonser i dagspress, internet, skyltning på publika platser, på vår hemsida med mera.

Visning
Tillsammans med dig bestämmer vi om det ska vara enskilda visningar, privata eller både och. Allt för att skapa ett så stort intresse för objektet som möjligt. Din mäklare är alltid personligen med på visningen och svarar på frågor om huset och dess omgivning. Tack vare vår lokala förankring kan vi svara på viktiga frågor för besökarna som till exempel vilka skolor, affärer och idrottsanläggningar som finns i närheten. Vi kan även tipsa om lokala hantverkare och fackfolk, så att besökare som har funderingar kring framtida förändringar av bostaden snabbt kan få svar.

Uppföljning
Uppföljning av intresserade besökare. Vi följer upp alla besökare för att utvärdera och kanske ytterligare stimulera intresset.

Budgivning
Vi ser till att du hela tiden har full insyn i budgivningen. Vi meddelar dig kontinuerligt under själva budgivningsprocessen. Detta gör vi via telefon, sms, e-mail, fax eller på annat sätt som passar dig.

Avslutning
När vi tillsammans anser att vi hittat rätt köpare ser vi, genom vår juridiska kompetens, till att korrekta avtal upprättas. Genom goda bankkontakter kan vi också se till att köparen snabbt får hjälp med finansiering vilket ökar förutsättningarna för försäljning.


Registrerad fastighetsmäklare i Karlstad - Mäklare  -  Adress  -  Postnummer Ort
Tel. Telefonnummer  -  Fax. Fax nummer  -  E-mail: info@shop.se